Casa de Cultură
Traian Demetrescu
Craiova

septembrie 18 @ 08:00 —
septembrie 24 @ 20:00

Creating Dance

Casa de Cultură
„Traian Demetrescu”

septembrie 18 @ 08:00 —
septembrie 24 @ 20:00

Creating Dance

Casa de Cultură “Traian Demetrescu” propune în perioada 18-24 septembrie 2023 proiectul cultural Creating Dance, un atelier de dans contemporan, care să ofere participanților oportunitatea de a-și explora și dezvolta expresivitatea corporală, cu ajutorul a doi coregrafi invitați. Atelierul se vor desfășura pe parcursul a șase zile, din 18 până pe 23 septembrie, urmând ca în data de 24 septembrie, participanții să realizeze un spectacol de dans, sub îndrumarea coregrafică a trainerilor.

La Atelier vor participa până la 20 de persoane, doritorii putându-se înscrie prin accesarea butonului „Înscriere Atelier” și completare formularului de înscriere. Înscrierea se va face până la data de 16 septembrie, iar participarea la atelierul de dans este gratuită în întregime.

Callul este deschis în primul rând persoanelor cu reședința în Craiova, întrucât participanților nu li se asigură cazare pe parcursul Atelierului. Încurajăm înscrierea studenților la facultățile cu profil artistic. De asemenea, participanții se obligă să respecte programul atelierelor, care va fi stabilit ulterior, de comun acord cu trainerii.

Skip to content